Automobilist laat vrouwen gewond achter na aanrijding

zondag 24 mei 2015

Ammerzoden - In Ammerzoden zijn zaterdagnacht twee vrouwen aangereden door een automobilist. Beide slachtoffers liggen in het ziekenhuis, een van hen is er slecht aan toe. Na onderzoek kwamen zondagmiddag twee verdachten in beeld. Het gaat om twee inwoners van Ammerzoden van 17 en 18 jaar. Onderzocht wordt welke rol ze hebben gespeeld bij het incident.

Volgens omstanders liepen de slachtoffers, twee inwoonsters vanAmmerzoden van 23 en 28 jaar, rond 03.45 uur over de Hogesteeg toen ze terhoogte van de stoffenhandel Bas Bastiaans werden aangereden door een auto. De23-jarige vrouw bleef gewond op straat liggen, de ander werd enkele tientallenmeters meegesleurd en kwam ter hoogte van de Pater Veldmanlaan gewond op straatterecht. Zij was er ook het ergst aan toe en is overgebracht naar het UMC inUtrecht. Het andere slachtoffer is ook naar het ziekenhuis gebracht.

De politie heeft terplekke enkele getuigen gesproken, zo is ermogelijk een taxichauffeur die de bewuste auto gezien kan hebben. De politie isdringend naar hem op zoek want hij kan een belangrijke getuige zijn. Ook anderegetuigen die nog niet met de politie gesproken hebben worden verzocht contact opte nemen met de politie. De politie is bereikbaar op telefoon 0900-8844.

(2015249887)

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kerkwijk | 112 alarmeringen Kerkwijk | Goedkoop Tanken in Kerkwijk | Supermarkten in Kerkwijk | Weerbericht Kerkwijk