Beelden gezocht van geweld tegen politie

woensdag 10 februari 2016

Nieuwkuijk - De politie zoekt getuigen en beelden van het geweld tegen de politie in de uitgaansnacht van maandag 8 op dinsdag 9 februari in Nieuwkuijk. Een aantal stappers keerde zich tegen de agenten toen zij ter plaatse kwamen na een melding van een vechtpartij in de Nieuwkuijksestraat in de buurt van een uitgaansgelegenheid.

De politie greep dinsdag 9 februari stevig in aan de Nieuwkuijksestraat toen een aantal stappers zich tegen hen keerde. Daarbij is gebruik gemaakt van diensthonden en de wapenstok. Politiemensen raakten ingesloten, werden geslagen en moesten assistentie van andere eenheden inroepen. Die nacht werden drie Drunenaren aangehouden. Zij zitten nog vast voor verder onderzoek.

Voor dit verdere onderzoek zijn wij op zoek naar beeldmateriaal. Was u getuige van het geweldsincident? Heeft u opnames (foto’s en/of filmpjes) gemaakt hiervan? Deel deze dan met de politie! Foto- of beeldmateriaal kan gedeeld worden via het online uploadformulier. Tevens kunt u op onze site tips kwijt. Ga daarvoor naar het online meldformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met de politie opnemen via 0900-8844 om uw informatie met ons te delen of een afspraak te maken voor het aanleveren van beeldmateriaal. Blijft u liever anoniem, bel dan 0800-7000.

De politie vindt agressie en geweld tegen haar medewerkers onacceptabel. Politiebeambten hebben een verantwoordelijke rol in de samenleving en moeten zonder te worden gehinderd hun werk kunnen doen. Met wederzijds respect. Agressie of geweld, in welke vorm dan ook, tegen medewerkers wordt niet getolereerd. Dit geldt voor iedereen die bij de politie werkt: agenten, rechercheurs, medewerkers van de meldkamer, baliemedewerkers en medewerkers van ondersteunende afdelingen. Lees meer hierover op de speciale themapagina.

bron: politie.nl | Categorie: mishandeling-vechtpartij


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kerkwijk | 112 alarmeringen Kerkwijk | Goedkoop Tanken in Kerkwijk | Supermarkten in Kerkwijk | Weerbericht Kerkwijk