Onderzoek gestart naar mogelijke kinderlokker

maandag 18 maart 2013

Vlijmen - De politie is sinds afgelopen vrijdag op zoek naar een man die geprobeerd heeft twee kinderen met zich mee te lokken.

Twee incidenten op n dag

Er zijn die dag, vrijdag 15 maart, twee meldingen gedaan bij depolitie. Om 13.15 uur liep een 10-jarig meisje op de Spaaklaan onderweg naarschool. Ze werd aangesproken door een man die haar vast wilde pakken, ze gafdeze man een schop en rende weg. Om 15.40 uur gebeurde ongeveer hetzelfde meteen ander 10-jarig meisje op dezelfde Spaaklaan die onderweg was naar huis. Demeisjes zijn ongedeerd.

Signalement dader

Gezien de jeugdige leeftijd van de kinderen is er maar eensummier signalement bekend. Het zou gaan om een man van ongeveer 1.80 m lang.Hij zou een bol gezicht en dik postuur hebben. Hij was gekleed in donkerekleding. Zijn haar zou kort zijn.

Onderzoek

De politie heeft direct een buurtonderzoek gehouden in deSpaakstraat en omgeving. Ook is er verscherpt toezicht van de politie op demomenten dat de scholen beginnen of uitgaan. Verder zijn de aangiftes opgenomenen zullen de kinderen door specialistische mensen verhoord gaan worden.

Getuigen

De politie wil wel graag de hulp inroepen van de bewoners vanVlijmen. Ziet u iets verdachts wat zou kunnen passen in de gebeurtenissen zoalsze omschreven zijn bel dan met 112. Mocht u later wat te binnen schieten wat temaken zou kunnen hebben met soortgelijke zaken belt u dan met 0900-8844.

Social media

De politie heeft ook gezien dat er op de verschillende socialmedia kanalen druk over deze incidenten gesproken wordt. We willen waarschuwendat het onterecht verdacht maken van personen strafbaar is. Laat de politie hetonderzoek doen en help ze door informatie door te geven via 0900-8844.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kerkwijk | 112 alarmeringen Kerkwijk | Goedkoop Tanken in Kerkwijk | Supermarkten in Kerkwijk | Weerbericht Kerkwijk