Man in stookauto aangehouden

dinsdag 30 december 2014

Veen - Een 21-jarige man uit gemeente Zaltbommel werd dinsdagnacht 30 december 2014 aangehouden omdat hij met een vermoedelijk stookauto zonder kentekenplaten reed. In de auto lagen jerrycans met benzine en autobanden.

Agenten zagen rond 01.00 uur in de Wielstraat een auto rijdenzonder kentekenplaten. Agenten volgden de auto en gaven een stopteken. Op dekruising Wielstraat met de Tuinstraat liet de bestuurder de auto achter en ginger te voet vandoor. Na een zoekactie in de omgeving werd de 21-jarige man in debosschages in de Tuinstraat gevonden. Hij werd aangehouden en is ingesloten ineen politiecel. In de auto lagen jerrycans met benzine en autobanden. De autowerd in beslag genomen.

Onderzoek

De politie doet verder onderzoek naar aanleiding van deaanhouding en sluit meerdere aanhoudingen niet uit. De 21-jarige verdachte werdvorig jaar ook aangehouden bij de ongeregeldheden rondom de jaarwisseling inVeen. Vorige week kreeg hij van het Openbaar Ministerie te horen in aanmerkingte komen voor een schadevergoeding.Informatie

Sinds de ongeregeldheden van vorig jaar heeft de politie flinkgenvesteerd in het verkrijgen van een betere informatiepositie en zijn onzecontacten in Veen verbeterd. De politie is voor en tijdens deze jaarwisselingzichtbaar in Veen aanwezig.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Kerkwijk | 112 alarmeringen Kerkwijk | Goedkoop Tanken in Kerkwijk | Supermarkten in Kerkwijk | Weerbericht Kerkwijk